Pageloader

Dubbelstaafmat hekwerk

Meest gebruikte hekwerk voor de zakelijke en particulieren markt
//Dubbelstaafmat hekwerk

Net zo transparant is als harmonicagaas hekwerk maar vele malen sterker

Dubbelstaafmat hekwerk is het meest gebruikte hekwerk voor zowel de zakelijke als de particulieren markt. Dit komt doordat dit type hekwerk voor een particulier net zo transparant is als harmonicagaas hekwerk maar vele malen sterker en voor zakelijke doeleinde sterk genoeg om objecten te beveiligen. Voor beide geldt dat dit type hekwerk ook prijstechnisch zeer interessant is.

Dubbelstaafmathekwerk bestaat standaard uit dubbelstaafmat panelen gemonteerd tussen ronde staanders. De panelen worden bevestigd door zo genoemde langlipbeugels. Optioneel zijn ook andere staanders mogelijk met bijbehorende bevestigingen.

Dubbelstaafmat panelen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.

Standaard bestaan de panelen uit mazen van 200mm x 50mm met horizontale draden van 6mm en verticale draden van 5mm(6/5/6) of horizontale draden van 8mm en verticale draden van 6mm(8/6/8). Al onze panelen zijn volbadverzinkt voor een lange levensduur.

Door het grote succes van dit type hekwerk zijn er vele andere variante op de markt gekomen. Zo zijn er panelen met mazen van 50mm x 50mm, geheel dubbeldraads of alleen het onderste gedeelte. Deze uitvoering word veel gebruikt op hockeyvelden of voetbalkooien.

Panelen kunnen wij ook op aanvraag leveren met een lengte van 3010mm en tot een hoogte van 3030mm.
Vanaf 2018 hebben wij alle gangbare maten dubbelstaafmatten en staanders op voorraad. Bel voor de actuele voorraden naar ons kantoor:
010 8221298.
Afhaal is mogelijk voor zowel particulier als zakelijk.

Bekijk de mogelijkheden: DSMLINE 868, Dsmline 656 en Diverse uitvoeringen

Enkele voorbeelden:

 

Dubbelstaafmat hekwerk

Bestaande uit dubbelstaafmat panelen met horizontale draden van 8mm en verticale draden van 6mm. De panelen zijn leverbaar met stekeinde of zonder. Door panelen met stekeinde te gebruiken en deze bij montage naar boven te plaatsen krijg je een overklimbeveiliging.

Zonder stekeinde word  veel gebruikt bij laag hekwerk of bij sportveld afrasteringen voor de veiligheid. Bij voetbalveld afrastering is het verplicht om zonder stekeinde te gebruiken.

De 868 is de meest gebruikte uitvoering doordat deze het breedst toepasbaar is. Ze kunnen gebruikt worden voor een optimale beveiliging van objecten door de dikke draden of voor hekwerken die veel impact moeten opvangen rondom een voetbal veld bijvoorbeeld.

Standaard breedte maat is 2510mm en leverbaar tot een standaard hoogte van 2430.

Op aanvraag leverbaar in afwijkende breedte en/of hoogte. U kunt hier contact met ons opnemen.

Horizontale draden van 6mm en verticale draden van 5mm

Dubbelstaafmat hekwerk bestaande uit dubbelstaafmat panelen met horizontale draden van 6mm en verticale draden van 5mm. De panelen zijn leverbaar met stekeinde of zonder. Door panelen met stekeinde te gebruiken en deze bij montage naar boven te plaatsen krijg je een overklimbeveiliging.

Deze panelen zijn niet geschikt voor rondom sportvelden of voor andere locaties waar het hekwerk onderhevig is aan impact. De panelen zijn lichter en dunner dan de 868 hierdoor goed te gebruiken voor tuinomheiningen die worden begroeit.

Wij adviseren ze niet als hoogwaardige beveiliging van objecten.
Standaard breedte maat is 2510mm en leverbaar tot een standaard hoogte van 2430.

U kunt hier contact met ons opnemen voor meer informatie.

Sierlijk hekwerk voor de voortuin of stevig voor sportvelden

Door dat de dubbelstaafmat panelen zoveel gebruikt worden zijn er verschillende varianten gekomen op de markt. Zo zijn ze ook verkrijgbaar met een sierlijke uitstraling voor bijvoorbeeld een voortuin. Er zijn ook speciale panelen voor meer stevigheid gekomen die ideaal zijn voor rondom hockeyvelden.

Doordat een hockeybal klein en hard is zorgt deze bij een normale mat ervoor dat de verticale stijlen kapot gaan waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan voor het publiek achter het hekwerk. Deze speciale rebound matten hebben dezelfde dikte draden als de 868 paneel alleen de mazen zijn 50mm x 50mm, hierdoor kan de bal nooit het veld verlaten. De panelen zijn ook geschikt voor trapvelden waar de panelen naast de goal altijd als eerst kapot gaan.

Ook kunnen wij op graden dubbelstaafmat maken als een project dit vereist zoals wij dit gedaan hebben in diergaarde Blijdorp. Hier hebben wij panelen gebruikt van 3 meter lang en per vak op gewenste graden geproduceerd.

Neem hier contact met ons op voor meer informatie.