Pageloader

Dubbelstaafmat poort

2 varianten van dubbelstaafmat poorten
//Dubbelstaafmat poort

Standaard maatvoering poorten en zwaardere uitvoeringen

Door de grote vraag naar dubbelstaafmat hekwerk zijn er 2 varianten van dubbelstaafmat poorten leverbaar.
Zo leveren wij uit voorraad dubbelstaafmat poorten in standaard maatvoering de Dsmline en wanneer de situatie dit vereist kunnen ook zwaarder uitgevoerde poorten worden geleverd de Dsmline industrie.

Bekijk de Dsmline en de Dsmline industrie

Zowel voor tuinafsluiting als complex-afsluiting

De Dsmline is een dubbelstaafmat poort met een kader van koker 40×40 en ingelaste dubbelstaafmat. Poort is voorzien van scharnieren die in 4 standen verstelbaar zijn en het slot bestaat uit een aluminium slotkast met rvs binnenhuis. De Dsmline zal in 9 van 10 gevallen voldoen als toegangspoort  van uw hekwerk. Door zijn prijsstelling is hij breed inzetbaar voor zowel tuinafsluiting als complex-afsluiting.

Poorten uit voorraad leverbaar in verzinkt, ral 6009 en ral 9005.
In standaard maatvoering tot maximaal 4 meter doorgang bij een dubbele poort en een maximale hoogte van 2 meter

stuur ons een e-mail.

Poorten voor zwaardere eisen

Wanneer er zwaardere eisen worden gesteld aan de poort of er moet een grotere opening gecreëerd worden dan is de dsmline industrie de juiste poort. Deze begint standaard met een kader van koker 50×50 rondom, maar doordat de poorten per order geproduceerd worden kan er naar elke wens geproduceerd worden.

Elke hoogte en breedte is mogelijk in zowel enkele poort als dubbele poort. Deze poort is bijvoorbeeld ook te krijgen met een rolkam overklimbeveiliging.