Pageloader

Onderhoud

Jaarlijkse controle van een hekwerk, klein herstelwerk, maar ook spoedreparaties
/Onderhoud

Zorg en nazorg voor uw hekwerk(en) en poort(en)

Een belangrijke taak vinden wij als leverancier om onze klanten ook na het geleverde werk goed te begeleiden door gewenst onderhoud uit te voeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jaarlijks een hekwerk nalopen om te bekijken of het nog allemaal in orde is en eventuele klein herstelwerk uit te voeren.
Het is bijvoorbeeld  bij voetbalkooien of sportveldafrasteringen belangrijk om grotere defecten voor te zijn. Door geregeld het hekwerk te controleren kan je dan grote problemen, waar meestal hoge kosten aan verbonden zijn, voorblijven. Dit komt ook weer de speelveiligheid ten goede. Wij doen dit bij veel klanten van ons. Ook aan hekwerken die niet van ons zijn voeren wij onderhoud!

Reparatie

Door onze mobiele lasmachine kunnen wij ook op locatie moeilijkere reparaties uitvoeren. Met onze flexibiliteit kunnen wij vaak snel handelen om een defect aan bijvoorbeeld een toegangspoort op te lossen of tijdelijk gangbaar maken. Reparaties die wij uitvoeren varieren van hekwerk schade tot schade in de algemene buitenruimte, bijvoorbeeld stalen fietsgeleiders of boombeschermers.

Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur bereikbaar bij spoedreparaties.

.

Onderhoud & maatwerk door MANTO hekwerken
Onderhoud & maatwerk door MANTO hekwerken